Viribus Unitis!

Aktuálpolitikai kérdések és azok háttere ultradextro-konzervatív szemszögből.

Látogatók 2009-ben

free counters

Friss topikok

  • Otido: @Otido: Tévedtem, valóban Jean-Baptiste Carrier. Kevertem Collot d’Herbois-val és Couthon-nal, aki... (2011.11.08. 08:30) La Vendée Militaire
  • Szigmund: Üdv! ,,Azokat az embereket képviseljük, akik a magyarság egységével szimpatizálnak.'' Ez nekem kis... (2011.07.20. 07:38) DKKP - Hűség, Igazság, Tisztesség
  • krampam: királyi sarj ne legyen republikánus! vagy király vagy semmi. szerintem. (2011.03.22. 11:41) Diszkrimináció
  • sat.: Anna Seghersnek vagy egy jó kisregényi: A rabszolgaság visszaállítása Guadeluope szigetén Érdekes... (2010.04.21. 19:08) L'Union Fait La Force
  • citromosjegestea: @HuPiedone: Inkább hasonlítanám a Törököknél lévő szultánságot a britek Alkotmányos Monarchiájához... (2009.10.30. 12:10) V. Oszmán szultán - az utolsó Ottomán

Logo



Világrendszerváltás

2009.03.11. 12:40 anders

Háborúkat jósol az IMF-vezér

 
  A Nemzetközi Valutaalap világméretű recessziót jósol 2009-re. Dominique Strauss-Kahn szerint akár háborúk is kitörhetnek a válság miatt.
  Globális recessziót jósol 2009-re a Nemzetközi Valutaalap. Évtizedek óta nem volt arra példa, hogy a világgazdaság egésze visszaessen.
  Az IMF vezetője, Dominique Strauss-Kahn egy konferencián azt mondta: "Milliók kerülhetnek ismét nyomorba, polgári engedetlenségi mozgalmak alakulhatnak ki, akár háborúk is kitörhetnek".
(HírTV)

A fenti bejegyzés egy tegnap megjelent hír az előttünk álló idők jóslataként. Ezek a mondatok egy olyan ember szájából hangzottak el, aki a válságért felelős pénzügyi hatalom intézményrendszerének egyik vezetőjeként a legjobb rálátással rendelkezők egyike talán a jövőnket illetően. Strauss-Kahn, IMF-vezér rövid üzenetét a Russian Monarchist's Blog oldalon megjelent néhány soros gondolatmenettel kommentáljuk.

A liberális világ válsága

 
  Sorsfordító időkben élünk. Korábban – évszázadokon keresztül – a liberálisok a hagyományokon alapuló közösségek ellenében cselekedtek, az isteni törvények alapján létrejött intézmények ellenében, a hagyományos család, melynek legfőbb célja a gyermek (és nem az önző szexualitás) ellenében, az egyház ellenében pedig az engedékenység és hanyagság javára tettek, a monarchiákat támadva, mint olyan hatalmat, amely egyedül Istennek alárendelve a manipulált és hamis közvélekedés felett érvényesül.
  A liberális erők 1917-1918-ban győztek, de kísérletük az Istenbe vetett hit nélküli társadalom felépítésére megbukott. Ma ez a liberálisnak nevezett közösség romokban van. Ezért elérkezett az ideje, hogy helyreállítsuk nemzeteink hagyományos értékrendszerét!

 Total Crisis of liberal civilisation

   We live in unique time. For centuries liberals were fighting agains traditional community, against the institutions established among people by the Lord: against traditional family which loves children but is not a union of selfish independent sex-users; against the Church for negligence and permissiveness; against monarchy as a power of the Lord's envoy for the power of their brotherhoods which can rule by manipulation and falsification of public opinion.
   The liberals won in 1917 - 1918 but their attempt to build society without God is lost. We see today as a community of the golden calf falls in ruins. This is time to restore the traditional values of our nations!

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló gazdaság liberalizmus

A bejegyzés trackback címe:

https://viribusunitis.blog.hu/api/trackback/id/tr72995739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása