Viribus Unitis!

Aktuálpolitikai kérdések és azok háttere ultradextro-konzervatív szemszögből.

Látogatók 2009-ben

free counters

Friss topikok

  • Otido: @Otido: Tévedtem, valóban Jean-Baptiste Carrier. Kevertem Collot d’Herbois-val és Couthon-nal, aki... (2011.11.08. 08:30) La Vendée Militaire
  • Szigmund: Üdv! ,,Azokat az embereket képviseljük, akik a magyarság egységével szimpatizálnak.'' Ez nekem kis... (2011.07.20. 07:38) DKKP - Hűség, Igazság, Tisztesség
  • krampam: királyi sarj ne legyen republikánus! vagy király vagy semmi. szerintem. (2011.03.22. 11:41) Diszkrimináció
  • sat.: Anna Seghersnek vagy egy jó kisregényi: A rabszolgaság visszaállítása Guadeluope szigetén Érdekes... (2010.04.21. 19:08) L'Union Fait La Force
  • citromosjegestea: @HuPiedone: Inkább hasonlítanám a Törököknél lévő szultánságot a britek Alkotmányos Monarchiájához... (2009.10.30. 12:10) V. Oszmán szultán - az utolsó Ottomán

Logo



Diszkrimináció és cigánybűnözés

2009.02.18. 18:47 anders

Talán még nem késő

"A cigányterrorizmust ki kell irtani"

A cigánybűnözéssel kapcsolatos tényeket Szaniszló Ferenc az Echo Tv Világ-panoráma című műsorában elhangzott észrevételein keresztül adta közre 2009. február 16-án. Az elhangzottak írásos formában való megjelenésének szükségszerűségét szem előtt tartva közlöm itt újra a műsor elején levetített néhány gondolatot. A cigánybűnözés ismert és ismeretlen áldozatainak emléke cselekvésre, írásra szólította az újságírót. Az általa felvázolt összefüggésekkel a blog írója részleteiben is egyetért, így az írás utánközlése a  szimpátia mellett az együttérzés kifejezése is. 


"Ha egy népet, társadalmi- és jogrendet, civilizációt a nemzet által egykor befogadott, letelepített és máig támogatott kisebbség, népcsoport elemei folyamatosan terrorizálnak, félelemben tartanak, bántalmaznak, kifosztanak, meglincselnek a gyermekei előtt, megerőszakolnak, leszúrnak - az bizony terrorizmus, amit ki kell irtani, gyökerestül. A magyar társadalom, civil társadalmunk, emberi és polgári jogaink veszélyben vannak, függetlenül pártállástól, oldaltól, világnézettől. A polgárt terrorizálják tömegesen, állandóan. A magántulajdont, a közvagyont fosztogatják tömegesen, állandóan.

De én a cigányterrorizmusért az ámokfutó liberalizmust is vádolom, ami végső soron a cigány nép egészének vesztét okozza majd, mert egészére visszaszáll a terrorizmus bűne, ahogyan a Közel-Keleten, Afganisztánban is látjuk. Ahogyan a Felvidékről kitelepített magyarokra is visszaszállt egyesek bűne és kollektíve üldözték el őket az egyébként máig érvényben tartott benesi dekrétum alapján. A romlott liberalizmus elhitette a cigányokkal, hogy büntethetetlenek, felsőbbrendűek, kivételezettek, bántatlanul terrorizálhatják a társadalmat, környezetüket, hogy megélhetés miatt bűnöznek, holott palotákat építettek és luxusautóval jártak segélyért az önkormányzatba. Ha kimentek Kanadába, ott mint szegény, üldözött cigányokat fogadták őket, amikor elkezdtek lopni, már azt írták ki a kanadaiak: magyarok, ne lopjatok! Ha védekeztek velük szemben a Moszkva téren, a liberálisok a támadó mellett tüntettek, ha késeltek, mint a Blaha Lujza téren, az elkövetőt szinte sajnálkozva gyermeknek, kisfiúnak nevezték. Bezzeg, sosem hallottam a liberálisok részéről nyilas kisfiúkat, náci gyermekeket emlegetni, sajnálni.

Nincs gusztusom az olyan liberalizmushoz, amely cigány, homoszexuális, zsidó honfitársaink másságát elismeri, de a magyarság másságát nem. Ha valaki más véleménnyel merészel lenni, gyűlöletbeszéddel vádolja, betiltja, feloszlatja. Hallott Önök közül bárki is liberális szájból olyan szavakat, mint nemzet, haza, magyarság? Aki védekezni merészelt a cigánybűnözők ellen, azt kikezdték, befeketítették. Ha a cigány lopott - azt liberális értelmezésben - nem cigányként tette, hanem magyar állampolgárként. De ha a magyar védelmezte magántulajdonát, biztonságát, akkor persze nem bűnözők, hanem szegény cigányok ellen lépett fel a liberális ámokfutó-nyelvezet szerint.

Már a rendőröket is megfélemlítették. Ha egy ujjal nyúlnak a bűnözőhöz, vagy a fajtáját emlegetik - rasszisták, e perverz liberalizmus szerint. Így aztán lehet békés, fegyvertelen családapát halálra rugdosni a gyermekei szeme láttára. lehet békés, fegyvertelen külföldi sportolókat leszúrni, és ha nincs az osztrák rendőrség meg a szerb apa fenyegetése - az elkövetők nyomát bottal üthetni, mint annyi más bűncselekmény elkövetőiét. Láttuk, a franciák hogyan léptek föl, amikor a liberális vezetésű Budapesten eltűnt egy francia diáklány. Ugyan micsoda fölhördülés lenne a világban, ha fordítva, mondjuk magyarok lincselnek meg gyermekei könyörgése ellenére egy cigány apát, vagy ha nálunk játszó izraeli sportolókat késelnek meg - magyarok. Micsoda rasszizmust, fajgyűlöletet vetnének a magyarság szemére.

Rettegve élünk, rettegve utazunk át e népcsoport lakta utcákon. A terrorizmusra nincs mentség, de a bűnre bátorításra, bűnpártolásra, a többségi nemzetnek egy kisebbség általi zsarolására sem. Már a híres baloldali író-politikus, Veres Péter is azt írta naplójában: "liberálisokból lesznek a fasiszták".

El kéne gondolkodni azon, vajon, ha egy népet, népcsoportot az egész világon utálnak, annak az egész világ az oka? A cigányterrorizmust ki kell irtani - gyökerestül, amíg nem késő. Ez a cigányság bűnöktől még nem fertőzött részének is elemi érdeke. Nincs kiváltságos kisebbség, népcsoport és a pozitív diszkrimináció nem fajulhat a többség diszkriminálásává, terrorizmussá. Talán még nem késő..."

1 komment

Címkék: bűnözés liberalizmus rasszizmus nemzetiségpolitika

A bejegyzés trackback címe:

https://viribusunitis.blog.hu/api/trackback/id/tr26951318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tiborr · http://1solumipsum.tumblr.com/ 2009.02.19. 12:07:43

Számítottam arra, hogy valaki javítgatni fogja a helyesírási hibáimat ;-)
süti beállítások módosítása